Menu

Hieronder vindt u onze menukaart.
We hebben naast vlees en vis ook vegetarische gerechten.
Laat het ons weten als u speciale dieet wensen heeft.

Menu’s (vanaf 2 personen)

Prijzen per persoon

GANESH (vegetarisch)

€ 24.50

– Papadums met chutney & toppings
– Onion Bhaji en Paneer Pakora
– Shahi Paneer en Vegetable Butter Masala
– Mushroom Matter, Aloo Gobi, basmatirijst en naan
– Kulfi of Indian chai Taste Of India

TASTE OF INDIA

€ 32.50

– Papadums met chutney & toppings

– Tandoori Chicken en Samosa

– Lamb Jalfrezi en Tandoori Mixed Grill

– Mixed Vegetable, Dhal Palak, Raita, basmatirijst en naan

– Kulfi of Indian chai

ROYAL CHENNAI

€ 29.50

– Papadums met chutney & toppings

– Hot Wings en Gobi 65

– Chicken Madras of Chicken Korma en King prawn curry

– Dhal Tarka, Mixed Pickle, basmatirijst en naan

– Rava Kesari of Indian Chai

HIMALAYA

€ 26.50

– Papadums met chutney & toppings

– Chicken Mint Tikka en Samosa

– Tandoori Chicken en Lamb Dopiaza

– Aloo Mutter, Raita, basmatirijst en naan

– Mango Lassi of Indian chai

Voorgerechten

DAL SOUP

€ 5.50

Traditionele Noord-Indiase linzensoep

MULLIGATAWNY SOUP

€ 6.00

Traditionele Zuid-Indiase currysoep met kip, koriander en diverse kruiden.

SAMOSA (2 stuks)

€ 6.00

Knapperige vegetarische deeg pasteitjes, gevuld met gekruide aardappel

en doperwtjes, geserveerd met tamarinde saus.

PANEER PAKORA

€ 7.00

Huisgemaakte Indiase kaas, gebakken in een licht pittig beslag.

ONION BHAJI

€ 5.50

Mild gekruide, gefrituurde uienringen in kikkererwten beslag.

CHICKEN MINT TIKKA

€ 7.50

Stukjes kipfilet, geroosterd in de tandoori-oven en gemarineerd met limoen en koriander, geserveerd met een frisse muntsaus en rode uien.

HOT WINGS

€ 6.50

Pittig gekruide gegrilde kippenvleugels (5 stuks) uit de tandoori-oven.

TANDOORI SHEEK KEBAB

€ 8.00

Indiaas gekruid lamsgehakt, geroosterd in de tandoori-oven.

GOBI 65

€ 5.50

Verse bloemkoolroosjes gebakken in een licht pittig beslag.

BUTTERFLY KING PRAWNS

€ 10.50

Gepaneerde en gefrituurde grote garnalen (3 st) in kruidig beslag, geserveerd met ui en citroen.

MIXED STARTER (2 personen)

€ 16.50

Diverse voorgerechten naar chef’s keuze.

Hoofdgerechten Tandoori

TANDOORI MURG

€ 16.50

Mild gekruid en in yoghurt gemarineerde halve kip, geroosterd in de tandoori-oven.

TANDOORI CHICKEN TIKKA

€ 18.50

Mild gekruid en in yoghurt gemarineerde kipfilet stukjes, geroosterd in de tandoori-oven.

TANDOORI CHICKEN MINT TIKKA

€ 18.50

Mild gekruid en in yoghurt gemarineerde kipfiletstukjes, geroosterd in de tandoori-oven.

TANDOORI LAM TIKKA

€ 22.50

Geroosterde en gemarineerde malse lamsfilet uit de tandoori-oven met ui en paprika.

TANDOORI MIXED GRILL

€ 24.50

Een combinatie van tandoori chicken, chicken tikka, lamb tikka en sheek kebab.

TANDOORI KING PRAWNS

€ 23.50

Grote gemarineerde garnalen (7 stuks), geroosterd in de tandoori-oven, met paprika, uien en citroen.

TANDOORI PANEER TIKKA (vegetarisch)

€ 19.50

Huisgemaakte Indiase kaas gevuld met mangochutney uit de tandoori-oven met paprika en ui.

Hoofdgerechten Lam

LAMB TIKKA MASALA (mild)

€ 19.50

Zachte, milde masalacurry van geroosterde lamsfiletstukjes uit de tandoori-oven bereid met paprika, ui en verse room.

LAMB KASHMIRI

€ 19.00

Mals lamsvlees in een romige, mild gekruide curry, met mango, rozijnen, cashewnoten en venkelzaad.

LAMB SAAG (mild)

€ 19.50

Stukjes mals lamsvlees met spinazie, Indiase kruiden en room.

LAMB KORMA (mild)

€ 19.50

Een romige lamsvleescurry met geraspte kokos, cashewnoten, rozijnen en kardemom.

LAMB ROGAN JOSH

€ 20.50

Beroemde curry uit Kashmir; bereid met lamsvlees, tomaten, gember, knoflook en uien.

KADHAI GOSH (medium)

€ 20.50

Lamsvlees in een Indiase currysaus, met geroosterde uien, kaneel, kardemom en laurier.

LAMB JALFREZI (medium)

€ 21.00

Geroosterd lamsfilet met paprika, uien, gebakken peper en koriander.

LAMB DHANKSAK (medium)

€ 20.00

Lamsvlees in een zoet zure currysaus met kruiden, ananas en citroen.

LAMB KOFTA CURRY (medium)

€ 19.50

Gekruide lamsgehaktballetjes gevuld met huisgemaakte Indiase kaas.

LAMB MADRAS (pittig)

€ 20.50

Zuid Indiaas gerecht; een zeer pittige lamscurry met citroen en sesamzaad.

Hoofdgerechten Kip

CHICKEN TIKKA MASALA (mild)

€ 18.00

Zachte, milde masala curry van geroosterde kippendij uit de tandoori-oven, bereid met paprika, ui en verse room.

CHICKEN KASHMIRI (mild)

€ 17.50

Malse stukjes kip in een romige, mild gekruide curry, met mango, rozijnen, cashewnoten en venkel.

CHICKEN SAAG (mild)

€ 18.50

Stukjes kipfilet met romige spinazie en Indiase kruiden.

CHICKEN KORMA (mild)

€ 18.00

Een romige curry met kip, geraspte kokos, cashewnoten, rozijnen en kardemom.

BUTTER CHICKEN (mild)

€ 19.00

Gemarineerde kipfiletstukjes in een zachte saus met roomboter en cashewnoten.

CHICKEN ROGAN JOSH (medium)

€ 18.00

Beroemde curry uit Kashmir; bereid met kip, tomaten, gember, knoflook en uien.

CHICKEN JALFREZI (medium)

€ 18.50

Geroosterde kippendij uit de tandoori-oven met paprika, uien, gebakken peper en koriander, vol en intens van smaak.

KADHAI MURG (medium)

€ 19.00

Kip in een Indiase currysaus, met geroosterde uien, kaneel, kardemom en laurier.

BALTI CHICKEN (medium)

€ 18.50

Geroosterde stukjes kipfilet in een speciale Baltisaus met yoghurt en uien.

CHICKEN MADRAS (heet)

€ 19.50

Zuid-Indiaas gerecht; zeer pittige kipcurry met citroen en sesamzaad.

Hoofdgerechten Vegetarisch

DHAL TARKA (mild)

€ 15.50

Gele linzencurry bereid met citroen, peper en koriander.

PALAK PANEER (mild)

€ 16.50

Romige gekruide spinazie met huisgemaakt Indiase kaas.

KASHMIRI ALOO (mild)

€ 15.50

Aardappel in een romige curry met tomaat, rozijnen, mango en venkelzaad.

SHAHI PANEER (mild)

€ 16.00

Zachte huisgemaakte Indiase kaas in een tomatensaus met cashewnoten en amandelen.

VEGETABLE BUTTER MASALA (mild)

€ 15.50

Sperziebonen, bloemkool en wortel in een romige masalasaus.

BAINGAN BARTA (medium)

€ 16.50

Gegrilde aubergine met doperwten, tomaten en uien met Indiase specerijen.

ALOO GOBI (medium)

€ 15.50

Gebakken en Indiaas gekruide aardappel en bloemkool met tomaat en koriander.

CHANA MASALA (medium)

€ 15.50

Kikkererwten in een kruidige saus met ui en een vleugje kardemon.

BHINDHI DOPIAZA (medium)

€ 16.50

Gebakken okra met knoflook, uien, paprika en koriander.

Biriyani

CHICKEN BIRIYANI

€ 18.50

Rijstgerecht met kipfilet, raita en mangochutney.

LAMB BIRIYANI

€ 19.50

Rijstgerecht met lamsvlees, raita en mangochutney.

KING PRAWN BIRIYANI

€ 21.50

Rijstgerecht met grote garnalen, raita en mangochutney.

VEGETARISCHE BIRIYANI

€ 16.50

Rijstgerecht met gemengde groenten, raita en mangochutney.

Chef’s specials

KING PRAWN CURRY (medium)

€ 18.50

Grote garnalen bereid in kokosmelk, met licht pittige kruiden en kousenband.

SALMON CURRY (medium)

€ 18.50

Gebakken zalm met paprika, uien, tomaat en kokosmelk.

CHICKPEA CURRY (medium)

€ 16.50

Zuid Indiase curry met kokosmelk, aubergine en kikkererwten.

Bijgerechten

TANDOORI NAAN

€ 3.50

Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven.

GARLIC NAAN

€ 4.00

Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven, gegarneerd met verse knoflook en koriander.

PESHWARI NAAN

€ 4.50

Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven, gevuld met kokos, amandel en rozijnen.

ONION KULCHA

€ 4.50

Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven, gevuld met uien en koriander.

TANDOORI ROTI

€ 3.50

Dun Indiaas volkoren brood uit de tandoori-oven.

BASMATI RICE

€ 3.50

Basmati rijst gekookt met kruidnagel en kardemom.

PAPADUMS

€ 2.00

Dunne, knapperige Indiase kroepoek (2 stuks) met diverse chutneys en toppings.

RAITA

€ 3.00

Frisse yoghurtsaus met tomaat, komkommer, koriander en kruiden.

MUSHROOM DOPIAZA

€ 7.50

Champignons bereid met uien en paprika.

BOMBAY ALOO

€ 7.00

Pittig gekruide aardappelen.

MAKAI PALAK

€ 7.00

Spinazie met knoflook en maïs.

ALOO MATTER

€ 7.00

Aardappel met doperwtjes.

BHINDI BHAJI

€ 7.50

Licht gekruide, gebakken okra op traditionele wijze bereid met uien en knoflook.

DHAL TARKA

€ 6.50

Beroemd Indiaas bijgerecht van gele linzen bereid met uien, knoflook en citroen.

SAAG ALOO

€ 6.50

Indiaas gekruide spinazie met aardappel.

SAAG PANEER

€ 7.50

Spinazie met huisgemaakte Indiase kaas.

MIXED PICKLE

€ 3.00

MANGOCHUTNEY

€ 3.00

Desserts

KULFI

€ 6.00

Huisgemaakt ijs met amandelen, cashewnoten en pistache.

Homemade ice cream with almonds, cashews and pistachio.

RAVA KESARI

€ 7.50

Zoet griesmeel toetje met cashewnoten.

Sweet semolina dessert with cashew nuts.

SUNSET

€ 7.50

Verse mango met 2 bolletjes vanille ijs.

Fresh mango with 2 scoops of vanilla ice cream.

TROPICAL

€ 7.50

Verse ananas met 2 bolletjes kokosijs.

Fresh pineapple with 2 scoops of coconut ice cream.

MANGO LASSI

€ 4.50

Indiase yoghurtdrank met mango.

Indian yoghurt drink with mango.

INDIAN CHAI

€ 3.50

Thee met kaneel, gember, kardemon, en kruidnagel.

Tea with cinnamon, ginger, cardamon and cloves (with or without milk).