Menu’s | Voorgerechten | Hoofdgerechten | Chef’s specials | Bijgerechten | Desserts
(Prijs- en menuwijzigingen voorbehouden)
Menu’s (vanaf 2 personen)
Prijzen per persoon
GANESH (vegetarisch)
€ 24.50– Papadums met chutney – Onion Bhaji en Paneer Pakora – Shahi Paneer en Vegetable Butter Masala – Dhal, basmati rijst en naan – Kulfi of Gulab Jamun
TASTE OF INDIA
€ 32.50– Papadums met chutney – Tandoori Chicken en Samosa – Lamb Jalfrezi en Tandoori Mixed Grill – Mixed Vegetable, Dhal, Raita, basmati rijst en naan – Kulfi of Indian chai
ROYAL CHENNAI
€ 29.50– Papadums met chutney – Hot Wings en Gobi 65 – Chicken Madras of Chicken Korma en King prawn curry – Dhal Tarka, Mixed Pickle, basmati rijst en naan – Rava Kesari of Indian Chai
HIMALAYA
€ 26.50– Papadums met chutney – Chicken Mint Tikka en Samosa – Tandoori Chicken en Lamb Dopiaza – Dhal, Raita, basmatirijst en naan – Mango Lassi of Indian chai
Voorgerechten
DHAL SOUP
€ 5.50Traditionele Noord-Indiase linzensoep
MULLIGATAWNY SOUP
€ 6.00Traditionele Zuid-Indiase currysoep met kip, koriander en diverse kruiden.
SAMOSA (2 stuks)
€ 6.00Knapperige vegetarische deeg pasteitjes, gevuld met gekruide aardappel en doperwtjes, geserveerd met tamarinde saus.
PANEER PAKORA
€ 7.00Indiase kaas, gebakken in een licht pittig beslag.
ONION BHAJI
€ 5.50Mild gekruide, gefrituurde uienringen in kikkererwten beslag.
CHICKEN MINT TIKKA
€ 7.50Stukjes kipfilet, geroosterd in de tandoori-oven en gemarineerd met limoen en koriander, geserveerd met een frisse muntsaus en rode uien.
HOT WINGS
€ 6.50Pittig gekruide gegrilde kippenvleugels (5 stuks) uit de tandoori-oven.
TANDOORI SHEEK KEBAB
€ 8.00Indiaas gekruid lamsgehakt, geroosterd in de tandoori-oven.
GOBI 65
€ 5.50Verse bloemkoolroosjes gebakken in een licht pittig beslag.
HARA BHARA KEBAB
€ 6.50Vegetarische kebab bereid met groene groenten en Indiase kruiden.
HOT CHILI CHICKEN
€ 7.50Krokante stukjes kip in een pittige chili saus.
CHILI PANEER
€ 7.00Indiase kaas in een pittige chili saus.
MIXED STARTER (2 personen)
€ 17.50Diverse voorgerechten naar chef’s keuze.
Hoofdgerechten Tandoori
TANDOORI MURG
€ 16.50Mild gekruid en in yoghurt gemarineerde kippenpoot, geroosterd in de tandoori-oven.
TANDOORI CHICKEN TIKKA
€ 18.50Mild gekruid en in yoghurt gemarineerde kipfilet stukjes, geroosterd in de tandoori-oven.
TANDOORI CHICKEN MINT TIKKA
€ 18.50Mild gekruid en in yoghurt gemarineerde kipfiletstukjes, geroosterd in de tandoori-oven.
TANDOORI SHEEK KEBAB
€ 22.50Indiaas gekruid lamsgehakt, geroosterd in de tandoori-oven.
TANDOORI MIXED GRILL
€ 24.50Een combinatie van tandoori chicken, chicken tikka, lamb tikka en sheek kebab.
Hoofdgerechten Lam
LAMB TIKKA MASALA (medium)
€ 19.50Zachte, milde masalacurry van geroosterde lamsfiletstukjes uit de tandoori-oven bereid met paprika, ui en verse room.
LAMB KASHMIRI (mild)
€ 19.00Mals lamsvlees in een romige, mild gekruide curry, met mango, rozijnen, cashewnoten en venkelzaad.
LAMB SAAG (mild)
€ 19.50Stukjes mals lamsvlees met spinazie, Indiase kruiden en room.
LAMB KORMA (mild)
€ 19.50Een romige lamsvleescurry met geraspte kokos, cashewnoten, rozijnen en kardemom.
LAMB ROGAN JOSH (medium)
€ 20.50Beroemde curry uit Kashmir; bereid met lamsvlees, tomaten, gember, knoflook en uien.
KADHAI GOSH (medium)
€ 20.50Lamsvlees in een Indiase currysaus, met geroosterde uien, kaneel, kardemom en laurier.
LAMB JALFREZI (medium pittig)
€ 21.00Geroosterd lamsfilet met paprika, uien, gebakken peper en koriander.
LAMB MADRAS (pittig)
€ 20.50Zuid Indiaas gerecht; een zeer pittige lamscurry met citroen en sesamzaad.
Hoofdgerechten Kip
CHICKEN TIKKA MASALA (medium)
€ 18.00Zachte, milde masala curry van geroosterde kippendij uit de tandoori-oven, bereid met paprika, ui en verse room.
CHICKEN KASHMIRI (mild)
€ 17.50Malse stukjes kip in een romige, mild gekruide curry, met mango, rozijnen, cashewnoten en venkel.
CHICKEN SAAG (medium)
€ 18.50Stukjes kipfilet met romige spinazie en Indiase kruiden.
CHICKEN KORMA (mild)
€ 18.00Een romige curry met kip, geraspte kokos, cashewnoten, rozijnen en kardemom.
BUTTER CHICKEN (mild)
€ 19.00Gemarineerde kipfiletstukjes in een zachte saus met roomboter en cashewnoten.
CHICKEN ROGAN JOSH (medium)
€ 18.00Beroemde curry uit Kashmir; bereid met kip, tomaten, gember, knoflook en uien.
CHICKEN JALFREZI (medium pittig)
€ 18.50Geroosterde kippendij uit de tandoori-oven met paprika, uien, gebakken peper en koriander, vol en intens van smaak.
KADHAI MURG (medium)
€ 19.00Kip in een Indiase currysaus, met geroosterde uien, kaneel, kardemom en laurier.
BALTI CHICKEN (medium)
€ 18.50Geroosterde stukjes kipfilet in een speciale Baltisaus met yoghurt en uien.
CHICKEN MADRAS (heet)
€ 19.50Zuid-Indiaas gerecht; zeer pittige kipcurry met citroen en sesamzaad.
METHI CHICKEN (medium)
€ 18.50Stukjes kipfilet in een romige saus van fenegriek blaadjes en Indiase kruiden.
CHICKEN LABABDAR (medium)
€ 17.50Noord-Indiase romige curry met kip, paprika, mais en boter.
Hoofdgerechten Vegetarisch
DHAL TARKA (mild)
€ 15.50Gele linzencurry bereid met citroen, peper en koriander.
PALAK PANEER (mild)
€ 16.50Romige gekruide spinazie met Indiase kaas.
KASHMIRI ALOO (mild)
€ 15.50Aardappel in een romige curry met tomaat, rozijnen, mango en venkelzaad.
SHAHI PANEER (mild)
€ 16.00Zachte Indiase kaas in een tomatensaus met cashewnoten en amandelen.
BAINGAN BARTA (medium)
€ 16.50Gegrilde aubergine met doperwten, tomaten en uien met Indiase specerijen.
ALOO GOBI (medium)
€ 15.50Gebakken en Indiaas gekruide aardappel en bloemkool met tomaat en koriander.
CHANA MASALA (medium)
€ 15.50Kikkererwten in een kruidige saus met ui en een vleugje kardemon.
BHINDHI DOPIAZA (medium)
€ 16.50Gebakken okra met knoflook, uien, paprika en koriander.
MUSHROOM DOPIAZA (medium)
€ 15.50Champignons bereid met uien en paprika.
PALAK MATTAR MALAI (medium)
€ 15.50Romige en Indiaas-gekruide spinazie met erwtjes.
KADHAI PANEER (medium)
€ 17.50Indiase kaas in een currysaus met geroosterde ui, kaneel, kardemom en laurier.
PANEER TIKKA MASALA (medium)
€ 17.50Zachte, milde masala curry met Indiase kaas, bereid met paprika, ui en verse room.
Biriyani
CHICKEN BIRIYANI
€ 18.50Rijstgerecht met kipfilet, raita en mangochutney.
LAMB BIRIYANI
€ 19.50Rijstgerecht met lamsvlees, raita en mangochutney.
KING PRAWN BIRIYANI
€ 21.50Rijstgerecht met grote garnalen, raita en mangochutney.
VEGETARISCHE BIRIYANI
€ 16.50Rijstgerecht met gemengde groenten, raita en mangochutney.
Chef’s specials
KING PRAWN CURRY (medium)
€ 19.50Grote garnalen bereid in kokosmelk, met licht pittige kruiden en kousenband.
SALMON CURRY (medium)
€ 19.50Gebakken zalm met paprika, uien, tomaat en kokosmelk.
Bijgerechten
TANDOORI NAAN
€ 3.50Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven.
GARLIC NAAN
€ 4.50Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven, gegarneerd met verse knoflook en koriander.
PESHWARI NAAN
€ 4.50Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven, gevuld met kokos, amandel en rozijnen.
ONION KULCHA
€ 4.50Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven, gevuld met uien en koriander.
CHEESE NAAN
€ 4.50Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven, gevuld met kaas.
TANDOORI ROTI
€ 3.50Dun Indiaas volkoren brood uit de tandoori-oven.
BASMATI RICE
€ 3.50Basmati rijst gekookt met kruidnagel en kardemom.
PAPADUMS
€ 2.00Dunne, knapperige Indiase kroepoek (2 stuks) met diverse chutneys.
RAITA
€ 3.00Frisse yoghurtsaus met tomaat, komkommer, koriander en kruiden.
ONION SALAD
€ 4.50Uien, tomaat, komkommer en groene chili.
MIXED PICKLE
€ 3.00MANGOCHUTNEY
€ 3.00Desserts
KULFI
€ 6.00Huisgemaakt ijs met amandelen, cashewnoten en pistache.
RAVA KESARI
€ 7.50Zoet griesmeel toetje met cashewnoten.
SUNSET
€ 7.50Verse mango met 2 bolletjes vanille ijs.
TROPICAL
€ 7.50Verse ananas met 2 bolletjes kokosijs.
MANGO LASSI
€ 4.50Indiase yoghurtdrank met mango.
INDIAN CHAI
€ 3.50Thee met kaneel, gember, kardemon, en kruidnagel.
We hebben naast vlees (halal) en vis ook vegetarische gerechten. Gerechten kunnen op verzoek veganistisch gemaakt worden. Laat het ons weten als u speciale dieetwensen heeft.