Hoofdgerechten Vegetarisch
PANEER TIKKA MASALA (medium)
€ 17.50Zachte, milde masala curry met Indiase kaas, bereid met paprika, ui en verse room....
KADHAI PANEER (medium)
€ 17.50Indiase kaas in een currysaus met geroosterde ui, kaneel, kardemom en laurier....
PALAK MATTAR MALAI (medium)
€ 15.50Romige en Indiaas-gekruide spinazie met erwtjes....
MUSHROOM DOPIAZA (medium)
€ 15.50Champignons bereid met uien en paprika....
BHINDHI DOPIAZA (medium)
€ 16.50Gebakken okra met knoflook, uien, paprika en koriander....
CHANA MASALA (medium)
€ 15.50Kikkererwten in een kruidige saus met ui en een vleugje kardemon....
ALOO GOBI (medium)
€ 15.50Gebakken en Indiaas gekruide aardappel en bloemkool met tomaat en koriander....
BAINGAN BARTA (medium)
€ 16.50Gegrilde aubergine met doperwten, tomaten en uien met Indiase specerijen....
SHAHI PANEER (mild)
€ 16.00Zachte Indiase kaas in een tomatensaus met cashewnoten en amandelen....
KASHMIRI ALOO (mild)
€ 15.50Aardappel in een romige curry met tomaat, rozijnen, mango en venkelzaad....