Hoofdgerechten Vegetarisch
PANEER TIKKA MASALA (medium)
€ 17.50Zachte, milde masala curry met
KADHAI PANEER (medium)
€ 17.50Indiase kaas in een currysaus
PALAK MATTAR MALAI (medium)
€ 15.50Romige en Indiaas-gekruide spinazie met
MUSHROOM DOPIAZA (medium)
€ 15.50Champignons bereid met uien en
BHINDHI DOPIAZA (medium)
€ 16.50Gebakken okra met knoflook, uien,
CHANA MASALA (medium)
€ 15.50Kikkererwten in een kruidige saus
ALOO GOBI (medium)
€ 15.50Gebakken en Indiaas gekruide aardappel
BAINGAN BARTA (medium)
€ 16.50Gegrilde aubergine met doperwten, tomaten
SHAHI PANEER (mild)
€ 16.00Zachte Indiase kaas in een
KASHMIRI ALOO (mild)
€ 15.50Aardappel in een romige curry