Hoofdgerechten Vegetarisch

PANEER TIKKA MASALA (medium)

Zachte, milde masala curry met Indiase kaas, bereid met paprika, ui en verse room....

KADHAI PANEER (medium)

Indiase kaas in een currysaus met geroosterde ui, kaneel, kardemom en laurier....

PALAK MATTAR MALAI (medium)

Romige en Indiaas-gekruide spinazie met erwtjes....

MUSHROOM DOPIAZA (medium)

Champignons bereid met uien en paprika....

BHINDHI DOPIAZA (medium)

Gebakken okra met knoflook, uien, paprika en koriander....

CHANA MASALA (medium)

Kikkererwten in een kruidige saus met ui en een vleugje kardemon....

ALOO GOBI (medium)

Gebakken en Indiaas gekruide aardappel en bloemkool met tomaat en koriander....

BAINGAN BARTA (medium)

Gegrilde aubergine met doperwten, tomaten en uien met Indiase specerijen....

SHAHI PANEER (mild)

Zachte Indiase kaas in een tomatensaus met cashewnoten en amandelen....

KASHMIRI ALOO (mild)

Aardappel in een romige curry met tomaat, rozijnen, mango en venkelzaad....