Hoofdgerechten Lam

LAMB MADRAS (pittig)

Zuid Indiaas gerecht; een zeer pittige lamscurry met citroen en sesamzaad....

LAMB JALFREZI (medium pittig)

Geroosterd lamsfilet met paprika, uien, gebakken peper en koriander....

KADHAI GOSH (medium)

Lamsvlees in een Indiase currysaus, met geroosterde uien, kaneel, kardemom en laurier....

LAMB ROGAN JOSH (medium)

Beroemde curry uit Kashmir; bereid met lamsvlees, tomaten, gember, knoflook en uien....

LAMB KORMA (mild)

Een romige lamsvleescurry met geraspte kokos, cashewnoten, rozijnen en kardemom....

LAMB SAAG (mild)

Stukjes mals lamsvlees met spinazie, Indiase kruiden en room....

LAMB KASHMIRI (mild)

Mals lamsvlees in een romige, mild gekruide curry, met mango, rozijnen, cashewnoten en ...

LAMB TIKKA MASALA (medium)

Zachte, milde masalacurry van geroosterde lamsfiletstukjes uit de tandoori-oven bereid met ...